Ens preparem pel proper curs

Com ja sabeu, ara és temps d’encarregar els llibres de text i també de pagar la quota de l’Ampa.

Amb aquests diners l’Ampa procura millorar la qualitat de vida dels nens al centre i dotar-lo d’aquelles infraestructures que l’Administració no facilita.

Amb aquesta filosofia durant aquest curs hem comprat els jocs d’exterior per al pati d’educació infantil, 1.000 € en llibres per a les aules, part de les noves cortines que s’instal·laran a les aules de primaria, participem en la celebració de les festes populars, etc. Aquest curs també hem tingut la possibilitat de dotar amb varis ordinadors a l’escola.

Donat el moment econòmic que vivim, aquest any hem decidit rebaixar la quota anual familiar de l’AMPA ( que s’havia congelat a 25€ durant els darrers anys) a 20€ per família. Prodreu pagar la quota juntament amb el procés d’inscripció del programa de reutilització ( recordeu que per adherir-vos al projecte de reutilització heu de ser socis de l’AMPA ) o en el moment de fer la reserva de llibres. Properament us informarem de les dates.

Esperem seguir comptant amb la vostra confiança i, si teniu una mica de temps lliure, també amb la vostra col·laboració.