GYMNAESTRADA

 Hola pares i mares.

Sóc la Mimi, professora de l’INS La Talaia.

Com ja deveu saber, des del meu centre, i amb el suport de l’ajuntament, s’està impulsant una activitat, per a tota la població, de caire gimnàstic, que es diu gymnaestrada.

Molts dels vostres fills ja estan preparant alguna escena a l’escola o institut, però també és possible que encara no n’hagueu sentit a parlar.

Adjunto a aquest correu un document explicatiu del projecte. Podeu veure fotos del que estem preparant a la pàgina de facebook Gymnaestrada Calafell.

Ara, però, el meu interès radica en donar-vos informació del primer assaig de l’escena 1 (que és la dels adults) per a que recluteu el màxim de participants. L’assaig és a la pista de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer, el dia 17 de març a partir de les 19:30 i fins les 21h.

Seria convenient que en féssiu la màxima difusió d’aquest primer assaig (dels 4 que es faran en total) per un motiu molt senzill: l’espectacle es farà a la pista Joan Ortoll el 19 de Juny. Aquesta pista té pocs seients per a espectadors i, tot i que també es projectarà tot el festival a una pantalla instal·lada a l’auditori, els únics que s’asseguraran una cadira com a espectadors seran els participants.

L’objectiu és que participi el màxim de població, per això es donarà preferència als que actuen en algun moment per davant dels que no ho fan.

Un cop explicat tot això, cal dir que l’escena 1 és d’una execució extremadament senzilla i que la gràcia d’aquesta serà que hi hagi molta gent a la pista fent de “mar” i que el que quedi bonic sigui el conjunt.

Be, espero haver-me explicat prou bé i desitjo que la participació d’adults vinculats al vostre centre (pares, mares, avis, familiars, veïns, etc.) sigui el més àmplia possible. Des d’aquí intentarem col·laborar en difondre la informació, però la vostra tasca és essencial.

Gracies per tot i ànim

Mimi

Projecte Gymnaestrada