AMPA

L’objectiu de l’associació, integrada pels pares i mares que s’hi adhereixen de forma voluntària, és la d’oferir els serveis necessaris pel correcte desenvolupament de la vida escolar dels nostres fills i filles i d’altres complementaris destinats a potenciar les seves habilitats i capacitats d’aprenentatge amb la màxima qualitat i nivell de satisfacció. A més aquests serveis han d’ajudar a que els pares i mares puguin conciliar de manera satisfactòria la vida familiar amb la laboral. Actualment, els serveis que oferim són:

SUPORT AL PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT: El centre està adherit al projecte de socialització de llibres de text des del curs escolar 2007/2008. La socialització és un projecte en el qual s’involucren tots els membres de la comunicat educativa del centre, és a dir, mestres, pares i alumnes, i que es fonamenta en una idea bàsica: aprofitar els llibres que a final de curs es troben en bon estat.

VENDA DE LLIBRES DE TEXT: Mirem d’ajudar a les famílies proporcionant-les els llibres no reutilitzables al preu més econòmic possible.

VENDA DE MATERIAL ESPORTIU I BATES: Podeu comprar el material esportiu escolar a l’oficina de l’AMPA.

ATENCIÓ ALS PARES I MARES: L’AMPA està oberta a les consultes dels pares dels alumnes. Per a aquest propòsit s’han habilitat diferents canals de comunicació. Disposem d’una sala cedida pel centre on els pares poden adreçar les seves consultes, realitzar inscripcions a les activitats i posar-se en contacte amb nosaltres de forma personal tots els DILLUNS de 9:00h a 9:30h. L’AMPA disposa també de telèfon propi 603 44 28 64, així com de correu electrònic ampacastelldecalafell@gmail.com des del qual ens podeu comunicar o consultar allò que us preocupi. També ens podeu trobar a Facebook!

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: L’AMPA proposa anualment al Consell Escolar del Centre els programes de les activitats extraescolars, i també les gestiona i controla la seva realització. EXTRAESCOLARS CORRESPONENTS AL CURS 2013-2014

BÀSQUET

MULTIESPORT

PLAYING ENGLISH

DIVERESPORT

PATINATGE

SERVEI D’ACOLLIDA: Des de l’AMPA portem la gestió del Servei d’Acollida Matinal. Aquest servei té com a finalitat donar resposta a aquelles famílies que, per diferents motius, tenen la necessitat de dur els seus fills a l’escola abans del seu inici. L’objectiu bàsic d’aquest servei és oferir als nens i nenes un espai agradable i enriquidor mentre esperen el començament de la jornada escolar, i on podran prendre l’esmorzar que cal portar de casa. Per això, se’ls proposa fer diferents activitats com dibuixar, pintar, llegir contes, fer trencaclosques, jocs de taula, de construcció, petits tallers, escoltar música, etc. L’horari és de dilluns a divendres de 08:00 h a 09:00 h del matí i es pot fer-ne ús del servei en qualsevol moment mentre estigui actiu.

COL.LABORACIÓ EN LES FESTES TRADICIONALS: Des de l’AMPA es vol donar suport a l’escola en el coneixement i la integració de tots els alumnes en la nostra cultura popular. És per això que tenim diferents tipus de col·laboracions amb el centre, bé sigui aportant els materials per a que els nens facin celebracions dintre de l’horari lectiu (per la Castanyada, Nadal i Dijous Gras ), o bé fent festes o berenars fora de l’horari lectiu però dintre de les instal·lacions escolars (Berenar de Nadal, Diada de Sant Jordi, Festa de Final de Curs). També fem aportacions econòmiques : amb motiu de la Diada de Sant Jordi es fa una aportació per ampliar el fons de la Biblioteca i ,per Nadal ,una altra per la compra dels regals del Tió. El curs passat vam col·laborar amb part del pagament dels menús dels alumnes a la festa del 10è Aniversari de l’Escola. El nostre objectiu és anar millorant el servei que donem, però per aconseguir-ho necessitem que les mares i pares s’engresquin i ens facin costat.

Comptem amb vosaltres!!!